Inicio Calendario Buscar Contacto

Novas
Imprimir
PROVINCIAL PONTEVEDRA SAN HUBERTO
Lorenzo Condesa con “Queso” e Pereira Vidal con “Draco” en Springers foron os gañadores
27/05/2019

XXXIII Campionato Provincial de Pontevedra de Caza San Huberto

Na xornada do pasado sábado día 25 de maio desputouse en Baiona o Campionato Provincial de Pontevedra de Caza San Huberto organizado pola Federación Galega de Caza en Pontevedra e contando coa colaboración da Sociedade de Caza “As Tres Bes”.

A proba foi dirixida por Moises Balboa e xuzgada polo xuíz titular Santiago Saavedra e auxiliado por Oscar Martínez Mosquera, os destacaron o bo facer e deportividade dos participantes inscritos

O cazador Alejandro Lorenzo Condesa foi o campión co seu setter inglés macho de nome “Queso” con 63 puntos. O segundo posto, con 57 puntos, adxudicouso José Ramón Zamora Lorenzo co bretón macho de nome “Xanto de Alecrín”. O bronce foi para Juan Manuel Lorenzo Pazo co pointer macho “Judas” e 56 puntos.

Na categoría de Spaniel Springer o campión era Saturnino Pereira Vidal con “Draco” con 73 puntos.

Lembrar que a selección provincial de Pontevedra que acudirá ao Campionato Galego da especialidade quedou composta por: Alejandro Lorenzo Condesa, José Ramón Zamora Lorenzo, Juan Manuel Lorenzo Pazo, Saturnino Pereira Vidal e Jorge Carrera Davila.

Ver máis novas de
Competicións Federación Eventos Lexislación Medio Rural / Forestal

Máis novas nesta categoría

PROBA XABARIL VILAGARCIA
23/04/2024
O monteiro Álvaro Fontenla acada o primeiro posto en Vilagarcía co seu can “Lito”

PROBA DE CEIBA DO BARBANZA
23/04/2024
O lote de Andrés Dieste foi o campión da IV Proba de Ceiba do Barbanza

22/04/2024
O campión provincial foi José Ramón Zamora con “Valle del Zamudia Bob” e o campión da proba Roberto Dopico con “Bruxo”